В шоуто  певицата Антония Маркова имитира Тина Търнър Ще даря

...
В шоуто  певицата Антония Маркова имитира Тина Търнър Ще даря
Коментари Харесай

Победителката от „Звездите в нас“ дарява наградата си на болна приятелка

В шоуто  певицата Антония Маркова имитира Тина Търнър

" Ще даря част от парите от премията за лекуването на една болна от подла болест млада жена - Вася Малинова ", показа за " България Днес " Антония Маркова. 36-годишната певица съумя да грабне премията в шоуто " Звездите в нас ", елиминирайки сериозната конкуренция.

" Вася е на моята възраст, майка е на две деца. Заболяването й се считало за отшумяло, само че неотдавна са били атакувани мозъкът и белите дробове. От няколко години се събират средства за лекуването й в Турция, а то е скъпо. Необходими са 100 000 лв. ", разясни изпълнителката.

Маркова взела драговолно идеята " Здраве за Вася " и по друга причина - оказало се, че и двете живеят в Своге. " В момента пребивавам в Искрец, над Своге. Родена съм в Пловдив, 16 години живях в София. В Искрец ме води любовта ", довери певицата. От брака със своя обичан мъж тя има щерка и е решила да влага друга част от средствата от наградата в нейното обучение.

" Останалото пък ще вложа в нови планове и изяви ", добави победителката в " Звездите в нас ".

Антония Маркова отхвърли слуховете, че успеха й в риалитито се дължала на другарството й с Орлин Горанов и други мегазвезди на българската сцена. " Работила съм настойчиво години наред. От 4-годишна пея в детския хор в Пловдив. Тръгнала съм по професионалния си път напълно сама. Да, имам другарство и с Орлин, и с други известни реализатори, само че то е тествано посредством оценката им за моите качества. Заслужила съм тези позиции ", безапелационна е певицата.

Тя твърди, че в България множеството хора не престават да виждат единствено връзки зад всеки триумф.

" Но мен ме избра публиката ", упорства изпълнителката на шлагера " Песен на водата ". Маркова посреща със смях намеците в някои таблоиди, че объркала парчето на Тина Търнър. В " Звездите в нас " тя трябваше да имитира международната поп икона. " Мисля, че бях българската Тина Търнър №1. Вложих всичко от себе си в изработването на този облик. Изучавах 2 месеца всеки неин мирис, всяко нейно придвижване. А това е сложна задача, освен певческа, само че и актьорска, и хореографска ", счита певицата. За новия си шлагер " Мамо " изпълнителката споделя, че това е коледният подарък за нейната обичана майка.

" Исках да й се отблагодаря за всичко, което е направила за мен. За нейната безрезевна поддръжка, за вярата й в моя триумф ", споделя още Маркова. Тя е горда, че публиката незабавно сложи това парче в пантеона на " безконечните БГ песни " паралелно с класиките " Майчице свята " на Мими Иванова и " Каква булка си била ти, мамо " на Емил Димитров.

По думите й нейните родители не са музиканти по специалност, само че са " доста музикални ". " Поддържали са ме постоянно. Много ги обичам, само че по време на пандемията се бях тормозила за тях. Нали по малкия екран говореха, че може да загубим околните си ", споделя Маркова. " Слава Богу, никой не пострада съществено, макар че и самата аз, и всички в фамилията ми прекарахме Коронавирус ", щастлива е певицата.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР